Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

Palvelut

Putkityöt ja muut putkiliikkeen palvelut ammattitaidolla tarjoaa Lähiputki Tampere Oy

Lähiputki Tampere Oy on putkialan asiantuntija, joka on keskittynyt putkiurakointiin ja putkihuoltoihin. Tarjoamme putkityöt kattavasti koko Pirkanmaan alueella. Kun siis tarvitset putkialan osaajaa Tampereella, Ylöjärvellä, Kangasalla, Nokialla tai Lempäälässä, ota yhteyttä meihin.

Huolto- ja korjaustyöt sekä huoltopäivystys

Suurin osa korjaus- ja huoltotöistämme tehdään tilauksesta laskutyönä. Huoltopalvelumme toiminta perustuu nopeaan vasteaikaan – apua annetaan nopeasti sitä tarvitseville.

Päivystävä putkimiehemme saapuu apuun Tampereella, Kangasalla, Ylöjärvellä, Nokialla ja Lempäälässä sekä koko Pirkanmaan alueella joka päivä, 24 tuntia vuorokaudessa.

LVISJA- ja putkiurakointi

Lähiputki Tampere Oy on erityisesti putkiurakointiin keskittynyt yritys. Urakkakohteinamme ovat tyypillisesti kerrostalot sekä liike- ja toimistorakennukset. Uudisrakentamisessa, kuten perusparannuskohteissakin, urakoimme tyypillisesti asuinrakennusten sekä liike- ja toimistorakennusten putkiurakoita. Luotettaviksi todettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme myös taloteknisiä LVISJA- (putki-, ilmanvaihto-, sähkö-, jäähdytys- ja automaatio) kokonaisurakoita.

Lämpöpumppujen asennus

Asennamme ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä maalämmön kaiken kokoisiin kohteisiin.

Lämmönjakokeskuksien uusinnat

Urakoimme kiinteistöjen lämmönjakokeskuksien uusintoja sekä tilaajien teettämien suunnitelmien pohjalta sekä ns. KVR-urakoina. KVR-urakoissa vastaamme koko uusinnasta laitemitoituksineen sekä kaukolämpösuunnitelmineen ns. avaimet käteen -toimituksena.

Tutustu palveluihimme tarkemmin sivuillamme ja tilaa putkityöt ammattilaiselta!