Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

LVI-urakointi

Putki- ja ilmanvaihtotyöt vaativat monipuolista osaamista ja työtä. Kun tilaat urakoinnin meiltä, saat kaikki työvaiheet ammattitaitoisesti ja laadukkaasti hoidettuina. Meillä on lukuisten erilaisten kohteiden LVI-urakoinnista saatu tietotaito. Tutustu referensseihin tarkemmin.

Kokeneet ja ammattitaitoiset LVI-asentajamme löytävät ratkaisun kaikissa LVI-töissä ja taloteknisissä hankkeissa. Toteutamme kaikki LVI-tekniset järjestelmät uudisrakennuksiin sekä peruskorjausten yhteydessä toivomassasi urakkamuodossa, myös KVR-urakkana.

 

Putkiremontti ja muut putkityöt Tampereen seudulla

Uudisrakentamisessa, kuten myös perusparannuskohteissa, putkiurakkakohteinamme ovat tyypillisesti asuinrakennukset, kuten kerrostalot, sekä liike- ja toimistorakennukset.

Luotettaviksi todettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme myös taloteknisiä LVISJA- (putki-, ilmanvaihto-, sähkö-, jäähdytys- ja automaatiotyöt) kokonaisurakoita.

Toteutamme LVI-urakat nykyaikaisella kalustolla ja laadukkailla tarvikkeilla – henkilökuntamme ammattiosaamisesta puhumattakaan. Meillä töitä tekevät vain koulutetut ja kokeneet LVI-alan osaajat.

Kun tarvitset apua putkien tai ilmanvaihdon asennuksessa, huollossa, säädöissä tai korjauksissa, ota yhteyttä! Palvelemme nopeasti myös yllättävissä vikatilanteissa.

Lähiputki Tampere Oy palvelee koko Pirkanmaan alueella, kuten paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi ja Kangasala.