Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

LVI-urakointi

Putki- ja ilmanvaihtotyöt vaativat monipuolista osaamista ja työtä. Kun tilaat urakoinnin meiltä, saat kaikki työvaiheet ammattitaitoisesti ja laadukkaasti hoidettuina. Meillä on lukuisten erilaisten kohteiden LVI-urakoinnista saatu tietotaito. Kokeneet ja ammattitaitoiset LVI-asentajamme löytävät ratkaisun kaikissa LVI-töissä ja taloteknisissä hankkeissa. Toteutamme kaikki LVI-tekniset järjestelmät uudisrakennuksiin sekä peruskorjausten yhteydessä toivomassasi urakkamuodossa.

 

Urakkakohteinamme on tyypillisesti kerrostalot sekä liike- ja toimistorakennukset. Uudisrakentamisessa kuten myös perusparannuskohteissa urakoimme tyypillisesti asuinrakennusten sekä liike- ja toimistorakennusten putkiurakoita. Luotettaviksi todettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme myös taloteknisiä LVISJA- (putki-, ilmanvaihto-, sähkö-, jäähdytys- ja automaatio) kokonaisurakoita.

Toteutamme LVI-urakat nykyaikaisella kalustolla ja laadukkailla tarvikkeilla – henkilökuntamme ammattiosaamisesta puhumattakaan. Meillä töitä tekevät koulutetut ja kokeneet LVI-alan osaajat.

Kun tarvitset apua putkien tai ilmanvaihdon asennuksessa, huollossa, säädöissä tai korjauksissa, ota yhteyttä! Palvelemme nopeasti myös yllättävissä vikatilanteissa. Lähiputki Tampere Oy palvelee koko Pirkanmaan alueella.