Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

Putkimies Orivesi

Putkitöihin tarvitaan aina asiantunteva putkimies, sillä putkityöt tulee tehdä määräysten mukaisesti ja huolella. Kun putkiasennus tai muu putkityö askarruttaa, soita meille niin lähetämme paikalle LVI-alan kokeneen ammattilaisen. Me hoidamme niin pienet korjaukset kuin isommatkin putkiasennustyöt. Toimintamme laatu perustuu osaavaan ja säännöllisesti kouluttautuvaan henkilöstöön. Huolehdimme siitä, että meillä on käytössämme nykyaikaisin tekniikka sekä tämän päivän laatuvaatimukset täyttävä tieto ja osaaminen.

Lähiputki Tampere Oy palvelee asiakkaitaan kattavasti koko Pirkanmaan alueella. Saat meiltä siis asiantuntevat putkiliikkeen palvelut Orivedelläkin. Putkiliikkeemme on keskittynyt putkiurakointiin ja -huoltoihin. Kun tilaat LVI-urakoinnin meiltä, saat kaikki työvaiheet ammattitaidolla ja laadukkaasti hoidettuina.

Asiantunteva putkiliike palveluksessasi

Lähiputki Tampere Oy on täyden palvelun putkiliike. Asiakkaitamme ovat niin rakennusliikkeet, kiinteistöjen omistajat, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot kuin yksityishenkilötkin.

Toteutamme laadukkaasti kaikki putkialan asennustyöt. Palveluihimme kuuluvat mm.:

Urakoimme kiinteistöjen lämmönjakokeskuksien uusintoja tilaajien teettämien suunnitelmien pohjalta sekä KVR-urakoina. KVR-urakoissa vastaamme koko uusinnasta laitemitoituksineen ja kaukolämpösuunnitelmineen avaimet käteen -toimituksena. Teemme myös lämmityssaneeraukset ja uusien järjestelmien toteutukset luotettavasti kokonaisurakkana.

Putkimies kiristää vuotavat putket

Päivystävä putkimies Orivesi – käytettävissäsi 24/7

Lähiputki Tampere Oy tarjoaa päivystävän putkimiehen palvelut Orivedellä. Päivystävä putkimiehemme saapuu nopeasti paikalle, jos putkivuoto, viemäritukos tai vesivahinko pääsee ikävästi yllättämään. Pidämme huolta putkistasi ja päivystämme lvi-huollon parissa koko Pirkanmaan alueella – joka päivä, 24 tuntia vuorokaudessa!

Kun kaipaat asiantuntevaa ja luotettavaa ammattilaista mihin tahansa putkityöhön Orivedellä, ota yhteyttä meihin. Tavoitteemme on suorittaa jokainen toimenpide kerralla oikein. Haluamme täyttää laadusta tinkimättä asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet. Tämä onnistuu henkilöstömme vankalla kokemuksella ja osaamisella, jota on kertynyt lukuisista erilaisista kohteista ja projekteista.

Toiminnassamme noudatamme laatujärjestelmäämme, johon kuuluvat mm. työvaiheiden dokumentointi ja arkistointi. Myönnämme työllemme YSE 98:n mukaiset takuut. Käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet sekä työmenetelmät. Näin lopputulos on takuulla laadukas ja työskentely on turvallista.