Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

Putkimies Valkeakoski ja Akaa

Lähiputki Tampere Oy on putkiurakointiin ja putkihuoltoihin keskittynyt putkiliike, joka palvelee asiakkaita koko Pirkanmaan alueella, mukaan lukien Valkeakoskella ja Akaassa. Teemme isot putkiurakat sekä pienetkin putkityöt omalla ammattitaitoisella henkilökunnallamme. Kun tilaat LVI-urakoinnin meiltä, voit olla varma, että saat kaikki työvaiheet laadukkaasti toteutettuna. Meillä on lukuisten erilaisten kohteiden urakoinnista kerrytetty tietotaito. Tavoitteemme on hoitaa kaikki putkityöt aikailematta – ja kerralla oikein. 

Teemme putkiurakointia sekä perusparannus- että uudisrakennuskohteisiin urakkakohteinamme ollessa tyypillisesti kerrostalot sekä liike- ja toimistorakennukset. Kokeneet ja asiantuntevat putkiasentajamme löytävät parhaan ratkaisun kaikissa LVI-töissä sekä taloteknisissä hankkeissa. Toteutamme kaikki LVI-tekniset järjestelmät uudisrakennuksiin sekä peruskorjausten yhteydessä toivomassasi urakkamuodossa – tarvittaessa luotettaviksi todettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Putkityöt 24/7

Lähiputki Tampere Oy tarjoaa putkiasentajan palvelut ja pitää huolta putkistasi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Jos putkivuoto, viemäritukos tai vesivahinko yllättää, päivystävä putkimies saapuu nopeasti paikalle. Päivystämme lvi-huollon parissa koko Pirkanmaan alueella myös Valkeakoskella ja Akaassa.

Haluamme täyttää laadusta tinkimättä asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet ja suorittaa jokaisen toimenpiteen heti kerralla oikein. Tämän takaa henkilöstömme vankka kokemus ja osaaminen. Työnjohdollamme on KVV-työnjohtajapätevyydet ja työntekijöillämme vaadittavat pätevyydet erilaisiin luvanvaraisiin töihin. Kun siis etsit putkialan ammattilaista mihin tahansa putkityöhön Pirkanmaalla, ota yhteyttä meihin.

Putkimies kiristää vuotavat putket

Asiantunteva putkiliike palveluksessasi Valkeakoskella ja Akaassa

Lähiputki Tampere Oy on täyden palvelun putkiliike! Toteutamme laadukkaasti kaikki putkialan asennustyöt, kuten vesikalusteiden ja patteriventtiilien vaihdot, viemäreiden rassaukset, kylpyhuoneiden ja keittiöiden remonttien vaatimat putkityöt sekä taloteknisten peruskorjausten putkiasennustyöt. Palvelemme rakennusliikkeitä, kiinteistöjen omistajia, rakennuttajia, taloyhtiöitä, isännöitsijätoimistoja sekä kotitalousasiakkaita.

Tehtäviimme kuuluvat myös seuraavat:

Käytössämme ovat nykyaikaisimmat laitteet ja työmenetelmät. Toiminnassamme noudatamme laatujärjestelmäämme, johon kuuluvat muun muassa eri työvaiheiden dokumentointi ja arkistointi. Myönnämme työllemme YSE 98:n mukaiset takuut. Näin säästyy aikaa, työskentely on turvallista ja lopputulos taatusti laadukas ja kestävä.