Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

Putkiliike Lempäälä

Lähiputki Tampere Oy on putkiurakointiin ja -huoltoihin keskittynyt putkiliike. Palvelemme asiakkaitamme koko Pirkanmaan alueella, muun muassa Lempäälässä. Hoidamme omalla ammattitaitoisella henkilökunnallamme sekä pienemmät yksittäiset putkityöt että isommat urakat. Tilatessasi LVI-urakoinnin meiltä, saat kaikki työvaiheet ammattitaitoisesti ja laadukkaasti toteutettuna. Meillä on lukuisten erilaisten kohteiden urakoinnista saatu tietotaito. Putkityöt pyrimme hoitamaan aikailematta ja kerralla oikein. 

Urakkakohteinamme ovat tyypillisesti kerrostalot sekä liike- ja toimistorakennukset ja putkiurakoimme sekä perusparannus- että uudisrakennuskohteita. Kokeneet ja ammattitaitoiset putkiasentajamme löytävät ratkaisun kaikissa LVI-töissä ja taloteknisissä hankkeissa. Toteutamme kaikki LVI-tekniset järjestelmät uudisrakennuksiin sekä peruskorjausten yhteydessä toivomassasi urakkamuodossa – tarvittaessa luotettaviksi todettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Täyden palvelun putkiliike

Olemme täyden palvelun putkiliike ja toteutamme laadukkaasti kaikki putkialan asennustyöt, kuten vesikalusteiden ja patteriventtiilien vaihdot, viemäreiden rassaukset, sekä kylpyhuoneiden ja keittiöiden remonttien vaatimat putkityöt että isommatkin taloteknisten peruskorjausten putkiasennustyöt. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kiinteistöjen omistajat, rakennuttajat, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, yhteisöt sekä yksityishenkilöt.

Oikein mitoitettu lämmitysjärjestelmä on aina kustannustehokas ratkaisu! Asennamme ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput koteihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Toteutamme myös maalämpöurakat kaiken kokoisiin kohteisiin. Teemme lämmityssaneeraukset sekä uusien järjestelmien toteutukset luotettavasti kokonaisurakkana. Kun siis mietit lämmitys- tai viilennysratkaisuja, käänny rohkeasti meidän puoleemme.

Urakoimme myös kiinteistöjen lämmönjakokeskuksien uusintoja sekä tilaajien teettämien suunnitelmien pohjalta että KVR-urakointina. KVR-urakoissa vastaamme koko uusinnasta laitemitoituksineen sekä kaukolämpösuunnitelmineen avaimet käteen -toimituksena.

Putkimies Lempäälässä päivystää 24/7

Etsitkö hyvää putkimiestä? Lähiputki Tampere Oy tarjoaa putkiasentajan palvelut Lempäälässä ja pitää huolta putkistasi 24/7! Jos putkivuoto, viemäritukos tai vesivahinko yllättää, päivystävä putkimiehemme saapuu nopeasti paikalle. Päivystämme lvi-huollon parissa koko Pirkanmaan alueella joka päivä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Putkimies kiristää vuotavat putket

Kun kaipaat ammattilaista mihin tahansa putkityöhön Lempäälässä, ota yhteyttä meihin.

Tavoitteemme on täyttää laadusta tinkimättä asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet ja suorittaa jokainen toimenpide heti ja kerralla oikein. Tämä onnistuu henkilöstömme vankalla kokemuksella ja osaamisella. Työnjohdollamme on KVV-työnjohtajapätevyydet ja työntekijöillämme vaadittavat pätevyydet erilaisiin luvanvaraisiin töihin.

Toiminnassamme noudatamme laatujärjestelmäämme, johon kuuluvat muun muassa eri työvaiheiden dokumentointi ja arkistointi. Myönnämme työllemme YSE 98:n mukaiset takuut. Käytössämme ovat nykyaikaisimmat laitteet ja työmenetelmät. Näin säästyy aikaa, työskentely on turvallista ja lopputulos taatusti laadukas ja kestävä.