Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

Yritys

Yrityksen toimiala

Lähiputki Tampere Oy on Pirkanmaalla toimiva LVI- alan huolto- ja urakointiliike. Palveluvalikoimaamme kuuluvat: LVISJA- urakointi, putkiurakointi, talotekniset peruskorjaukset, huolto- ja korjaustoiminta, jäähdytyslaiteasennukset sekä kaukolämpökeskuksien uusintatyöt.

Vuonna 2012 perustettu Lähiputki Tampere Oy kuuluu Lähiputki-Yhtiöihin.

Muita Lähiputki-Yhtiöiden yrityksiä ovat Lähiputki Oy (www.lahiputki.fi) sekä LP-Vahinkosaneeraus Oy.

 

Huoltopäivystys, Pirkanmaa

Päivystämme 24 h vuorokaudessa, soita puh: 044-7255 106

 

Asiakkaat

Asiakkainamme ovat mm. rakennusliikkeet, kiinteistöjen omistajat, rakennuttajat, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, yhteisöt sekä yksityishenkilöt.

 

Henkilöstö

Toimintamme perustuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilöstöön. Koulutamme henkilöstöämme. Huolehdimme siitä, että meillä on käytössämme nykyaikaisin tekniikka sekä tämän päivän laatuvaatimukset täyttävä tieto ja osaaminen.

 

Toiminnan laatu – Laadukkaasti kerralla oikein

Tavoitteenamme on tinkimättä täyttää asiakkaidemme vaativimmatkin laatumääräykset ja suorittaa jokainen toimenpide heti ja kerralla oikein. Tämä onnistuu henkilöstömme vankalla kokemuksella ja osaamisella. Työnjohdollamme on KVV- työnjohtajapätevyydet ja työntekijöillämme vaadittavat pätevyydet erilaisiin luvanvaraisiin töihin.

Toiminnassamme noudatamme laatujärjestelmäämme, johon kuuluvat muun muassa eri työvaiheiden dokumentointi ja arkistointi. Myönnämme työllemme YSE 98:n mukaiset takuut. Käytössämme ovat nykyaikaisimmat laitteet ja työmenetelmät. Näin säästyy aikaa, työskentely on turvallista ja lopputulos laadukas.

Uutisia

Lähiputki-Yhtiöt (Lähiputki Oy, Lähiputki Tampere Oy ja LP- Vahinkosaneeraus Oy) on tehnyt 30.1.2024 yrityskaupan, jossa koko Lähiputki-Yhtiöiden osakekanta on siirtynyt Currentum Partners Finland Oyn omistukseen.

Kaikissa Lähiputki-Yhtiöiden yrityksissä jatkaa entinen johto, eikä sen henkilöstöön tai toimintakulttuuriin tule muutoksia. Yrityksien Y-tunnukset, osoitteet, yhteystiedot yms. pysyvät entisellään.

Yhtiöiden solmimat urakkasopimukset sekä kaikki muut velvoitteet, kuten myös oikeudet säilyvät entisellään, ainoastaan yrityksen omistuspohja muuttui yrityskaupassa.

Currentum on vahva pohjoismainen talotekniikka yhtiö, jolla on yrityksiä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Yrityskaupan myötä Lähiputki-Yhtiöiden yritykset saavat vahvat tukiverkostot sekä hyvät kasvumahdollisuudet osana suurta ja vahvaa pohjoismaista talotekniikkakonsernia.

 

Viimeisimpiä saamiamme urakoita

Nokian Renkaat Oyj/Indoorlaajennus

Nosturinkatu 18
37100 NOKIA
Tilaajaamme: Rakennusliike K ja M Lammi Oy

TVA Hippoksenkatu 34

Hippoksenkatu 34
33530 TAMPERE
Uusia asuinrakennuksia (3 kpl/215 as.)
Tilaajaamme: Peab Oy

Asuntosäätiö/Bäckströminkatu 1

Bäckströminkatu 1
33610 TAMPERE
Uusi asuinrakennus (33 as.)
Tilaajaamme: Marvea Oy