Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

Putkimies Nokia

Lähiputki Tampere Oy on putkiurakointiin ja -huoltoihin keskittynyt putkiliike, joka palvelee asiakkaita koko Pirkanmaan alueella, mukaan lukien Nokialla. Teemme niin isot putkiurakat kuin pienemmätkin putkityöt omalla ammattitaitoisella henkilökunnallamme. Kun tilaat LVI-urakoinnin meiltä, voit olla varma, että saat kaikki työvaiheet ammattitaitoisesti ja laadukkaasti toteutettuna. Meillä on lukuisten erilaisten kohteiden urakoinnista kerrytetty tietotaito. Tavoitteemme on hoitaa kaikki putkityöt aikailematta – ja kerralla oikein. 

Putkiurakoimme sekä perusparannus- että uudisrakennuskohteita ja urakkakohteinamme ovat tyypillisesti kerrostalot sekä liike- ja toimistorakennukset. Kokeneet ja ammattitaitoiset putkiasentajamme löytävät parhaan ratkaisun kaikissa LVI-töissä ja taloteknisissä hankkeissa. Toteutamme kaikki LVI-tekniset järjestelmät uudisrakennuksiin sekä peruskorjausten yhteydessä toivomassasi urakkamuodossa – tarvittaessa luotettaviksi todettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Putkityöt Nokialla hoituvat 24/7

Etsitkö hyvää ja luotettavaa putkimiestä Nokialla? Lähiputki Tampere Oy tarjoaa putkiasentajan palvelut ja pitää huolta putkistasi ympäri vuorokauden! Jos putkivuoto, viemäritukos tai vesivahinko yllättää, päivystävä putkimies saapuu nopeasti paikalle. Päivystämme lvi-huollon parissa koko Pirkanmaan alueella joka päivä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Kun etsit putkialan ammattilaista mihin tahansa putkityöhön Nokialla, ota yhteyttä meihin. Tavoitteemme on täyttää laadusta tinkimättä asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet ja suorittaa jokainen toimenpide heti ja kerralla oikein. Tämän takaa henkilöstömme vankka kokemus ja osaaminen. Työnjohdollamme on KVV-työnjohtajapätevyydet ja työntekijöillämme vaadittavat pätevyydet erilaisiin luvanvaraisiin töihin.

Putkimies kiristää vuotavat putket

Asiantunteva putkiliike palveluksessasi

Lähiputki Tampere Oy on täyden palvelun putkiliike ja toteutamme laadukkaasti kaikki putkialan asennustyöt, kuten vesikalusteiden ja patteriventtiilien vaihdot, viemäreiden rassaukset. Teemme kylpyhuoneiden ja keittiöiden remonttien vaatimat putkityöt sekä taloteknisten peruskorjausten putkiasennustyöt. Palvelemme niin rakennusliikkeitä, kiinteistöjen omistajia, rakennuttajia, taloyhtiöitä, isännöitsijätoimistoja kuin yksityishenkilöitäkin.

Tarjoamme myös seuraavat:

Toiminnassamme noudatamme laatujärjestelmäämme, johon kuuluvat muun muassa eri työvaiheiden dokumentointi ja arkistointi. Myönnämme työllemme YSE 98:n mukaiset takuut. Käytössämme ovat nykyaikaisimmat laitteet ja työmenetelmät. Näin säästyy aikaa, työskentely on turvallista ja lopputulos taatusti laadukas ja kestävä.