Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

Putkiliike Kangasala

Lähiputki Tampere Oy palvelee asiakkaitaan kattavasti koko Pirkanmaan alueella. Saat meiltä siis asiantuntevat putkiliikkeen palvelut Kangasalla. Putkiliikkeemme on keskittynyt putkiurakointiin ja -huoltoihin. Hoidamme omalla asiantuntevalla henkilökunnalla niin pienet yksittäiset putkityöt kuin isommatkin urakat – aikailematta ja kerralla oikein. Kun tilaat LVI-urakoinnin meiltä, saat kaikki työvaiheet ammattitaitoisesti ja laadukkaasti hoidettuina. Meillä on lukuisten erilaisten kohteiden ja projektien urakoinnista kertynyt tietotaito. 

Urakkakohteinamme ovat tyypillisesti kerrostalot sekä liike- ja toimistorakennukset. Toteutamme kaikki LVI-tekniset järjestelmät niin uudisrakennus- kuin perusparannuskohteissa toivomassasi urakkamuodossa – tarpeen tullen yhdessä luotettaviksi todettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Putkiliikkeen palvelut kattavasti

Lähiputki Tampere Oy on täyden palvelun putkiliike, joka toteuttaa laadukkaasti kaikki putkialan asennustyöt, kuten vesikalusteiden ja patteriventtiilien vaihdot, viemäreiden rassaukset, sekä kylpyhuoneiden ja keittiöiden remonttien vaatimat putkityöt että isommatkin taloteknisten peruskorjausten putkiasennustyöt. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kiinteistöjen omistajat, rakennuttajat, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, yhteisöt sekä yksityishenkilöt.

Palvelumme kattavat myös ilmalämpöpumppujen sekä ilma-vesilämpöpumppujen asennukset, kaiken kokoisten kohteiden maalämpöurakat sekä lämmityssaneeraukset ja uusien järjestelmien toteutukset luotettavasti kokonaisurakkana. Oikein mitoitettu lämmitysjärjestelmä on aina kustannustehokas ratkaisu olipa kyseessä koti, julkinen tila tai taloyhtiö. Kun siis mietit lämmitys- tai viilennysratkaisuja, käänny rohkeasti meidän puoleemme.

Urakoimme myös kiinteistöjen lämmönjakokeskuksien uusintoja sekä tilaajien teettämien suunnitelmien pohjalta että KVR-urakoina. KVR-urakoissa vastaamme koko uusinnasta laitemitoituksineen sekä kaukolämpösuunnitelmineen avaimet käteen -toimituksena.

Putkimies Kangasala päivystää 24/7

Lähiputki Tampere Oy tarjoaa putkimiehen palvelut Kangasalla ja pitää huolta putkistasi 24/7! Jos putkivuoto, viemäritukos tai vesivahinko yllättää, päivystävä putkimiehemme saapuu nopeasti paikalle. Päivystämme lvi-huollon parissa koko Pirkanmaan alueella – joka päivä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Putkimies kiristää vuotavat putket

Kun kaipaat asiantuntevaa ja luotettavaa ammattilaista mihin tahansa putkityöhön Kangasalla, ota yhteyttä meihin. Haluamme täyttää laadusta tinkimättä asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet ja suorittaa jokainen toimenpide kerralla oikein. Tämä onnistuu henkilöstömme vankalla kokemuksella ja osaamisella.

Toiminnassamme noudatamme laatujärjestelmäämme, johon kuuluvat muun muassa eri työvaiheiden dokumentointi ja arkistointi. Myönnämme työllemme YSE 98:n mukaiset takuut. Käytössämme ovat nykyaikaisimmat laitteet ja työmenetelmät. Näin säästyy aikaa, työskentely on turvallista ja lopputulos taatusti laadukas.