Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

Putkimies Ylöjärvi

Lähiputki Tampere Oy on putkimiehesi Ylöjärvellä. Pidämme huolta putkistasi 24/7! Päivystävä putkimies saapuu nopeasti apuun, jos putkivuoto, viemäritukos tai vesivahinko yllättää. Päivystämme lvi-huollon parissa Ylöjärven lisäksi koko Pirkanmaan alueella – joka päivä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Toiminnassamme noudatamme laatujärjestelmää, johon kuuluvat mm. eri työvaiheiden dokumentointi ja arkistointi. Myönnämme työllemme YSE 98:n mukaiset takuut. Käytössämme ovat nykyaikaisimmat laitteet ja työmenetelmät. Näin säästyy aikaa, työskentely on turvallista ja lopputulos taatusti laadukas.

Kun kaipaat asiantuntevaa ja luotettavaa ammattilaista mihin tahansa putkityöhön Ylöjärvellä, ota yhteyttä meihin. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kiinteistöjen omistajat, rakennuttajat, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, yhteisöt sekä yksityishenkilöt. Tavoitteemme on täyttää asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet laadusta tinkimättä ja suorittaa jokainen tehtävä kerralla oikein. Tämän takaa henkilöstömme vankka kokemus ja osaaminen, joka on kertynyt lukuisista erilaisista kohteista ja projekteista.

Putkiliike Ylöjärvi – Lähiputki Tampere Oy

Urakkakohteinamme ovat tyypillisesti kerrostalot sekä liike- ja toimistorakennukset. Toteutamme kaikki LVI-tekniset järjestelmät niin uudisrakennus- kuin perusparannuskohteissa toivomassasi urakkamuodossa.

Lähiputki Tampere Oy on täyden palvelun putkiliike. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. nämä palvelut:

  • vesikalusteiden vaihto
  • patteriventtiilien vaihto
  • viemäreiden rassaus
  • kylpyhuone- ja keittiöremonttien vaatimat putkityöt
  • taloteknisten peruskorjausten putkiasennustyöt
  • ilmalämpöpumppujen sekä ilma-vesilämpöpumppujen asennus
  • kaiken kokoisten kohteiden maalämpöurakat
  • päivystävän putkimiehen palvelut

Urakoimme kiinteistöjen lämmönjakokeskuksien uusintoja tilaajien teettämien suunnitelmien pohjalta sekä KVR-urakoina. KVR-urakoissa vastaamme koko uusinnasta laitemitoituksineen ja kaukolämpösuunnitelmineen avaimet käteen -toimituksena.

Palvelumme kattavat myös lämmityssaneeraukset ja uusien järjestelmien toteutukset luotettavasti kokonaisurakkana. Oikein mitoitettu lämmitysjärjestelmä on aina kustannustehokas ratkaisu. Kun mietit lämmitys- tai viilennysratkaisuja, käänny rohkeasti meidän puoleemme.

Putkimies kiristää vuotavat putket

Soita putkimies paikalle

Muistathan, että putkitöihin tarvitaan aina paikalle asiantunteva putkimies, sillä putkityöt tulee tehdä määräysten mukaisesti ja huolella. Kauttamme saat paikalle LVI-alan kokeneen ammattilaisen, joka hoitaa niin pienet korjaukset kuin isommatkin putkiasennustyöt. Toimintamme perustuu osaavaan ja säännöllisesti kouluttautuvaan henkilöstöön. Huolehdimme siitä, että meillä on käytössämme nykyaikaisin tekniikka sekä tämän päivän laatuvaatimukset täyttävä tieto ja osaaminen.