Päivystys 24/7 | 044 725 5106 | petri.viteli@lahiputki-yhtiot.fi

Putkimies Pirkkala

Etsitkö putkimiestä Pirkkalasta? Lähiputki Tampere Oy tarjoaa putkiasentajan palvelut Pirkkalassa ja pitää huolta putkistasi 24/7! Jos putkivuoto, viemäritukos tai vesivahinko yllättää, päivystävä putkimiehemme saapuu nopeasti paikalle. Päivystämme lvi-huollon parissa koko Pirkanmaan alueella joka päivä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Lähiputki Tampere Oy on putkiurakointiin ja -huoltoihin keskittynyt putkiliike. Hoidamme omalla ammattitaitoisella henkilökunnallamme niin pienet yksittäiset putkityöt kuin isommatkin urakat – aikailematta ja kerralla oikein. Kun tilaat LVI-urakoinnin meiltä, saat kaikki työvaiheet ammattitaitoisesti ja laadukkaasti hoidettuina. Meillä on lukuisten erilaisten kohteiden urakoinnista saatu tietotaito. 

Urakkakohteinamme ovat tyypillisesti kerrostalot sekä liike- ja toimistorakennukset. Toteutamme putkiurakointia sekä perusparannus- että uudisrakennuskohteissa. Kokeneet ja ammattitaitoiset putkiasentajamme löytävät ratkaisun kaikissa LVI-töissä ja taloteknisissä hankkeissa. Toteutamme kaikki LVI-tekniset järjestelmät uudisrakennuksiin sekä peruskorjausten yhteydessä toivomassasi urakkamuodossa – tarvittaessa luotettaviksi todettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Putkimies kiristää vuotavat putket

Täyden palvelun putkiliike

Olemme täyden palvelun putkiliike ja toteutamme takuulla laadukkaasti kaikki putkialan asennustyöt, kuten vesikalusteiden ja patteriventtiilien vaihdot, viemäreiden rassaukset, sekä kylpyhuoneiden ja keittiöiden remonttien vaatimat putkityöt että isommatkin taloteknisten peruskorjausten putkiasennustyöt. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kiinteistöjen omistajat, rakennuttajat, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, yhteisöt sekä yksityishenkilöt.

Asennamme ilmalämpöpumput sekä ilma-vesilämpöpumput koteihin ja mökeille. Toteutamme myös maalämpöurakat kaiken kokoisiin kohteisiin. Teemme lämmityssaneeraukset sekä uusien järjestelmien toteutukset luotettavasti kokonaisurakkana. Oikein mitoitettu lämmitysjärjestelmä on aina kustannustehokas ratkaisu. Kun siis mietit lämmitys- tai viilennysratkaisuja, käänny rohkeasti meidän puoleemme.

Urakoimme myös kiinteistöjen lämmönjakokeskuksien uusintoja sekä tilaajien teettämien suunnitelmien pohjalta että KVR-urakoina. KVR-urakoissa vastaamme koko uusinnasta laitemitoituksineen sekä kaukolämpösuunnitelmineen avaimet käteen -toimituksena.

Putkiasennus Pirkkala – Lähiputki Tampere Oy

Kun kaipaat ammattilaista mihin tahansa putkityöhön Pirkkalassa, ota yhteyttä meihin. Tavoitteemme on täyttää laadusta tinkimättä asiakkaidemme vaativimmatkin toiveet ja suorittaa jokainen toimenpide heti ja kerralla oikein. Tämä onnistuu henkilöstömme vankalla kokemuksella ja osaamisella. Työnjohdollamme on KVV- työnjohtajapätevyydet ja työntekijöillämme vaadittavat pätevyydet erilaisiin luvanvaraisiin töihin.

Toiminnassamme noudatamme laatujärjestelmäämme, johon kuuluvat muun muassa eri työvaiheiden dokumentointi ja arkistointi. Myönnämme työllemme YSE 98:n mukaiset takuut. Käytössämme ovat nykyaikaisimmat laitteet ja työmenetelmät. Näin säästyy aikaa, työskentely on turvallista ja lopputulos taatusti laadukas.